PRIMITI GRATUIT INELUL LUXOR 

Cerere de a face parte din cei 1000 de privilegiati care vor primi gratuit faimosul inel Luxor

1)      Da, vreau sa elimin problemele care imi intuneca viata (bani, dragoste, vitalitate) si pentru aceasta vreau sa fac parte dintre cei 1000 de privilegiati, care vor primi gratuit faimosul inel Luxor.

2)      Raspund (daca nu am facut-o deja) cu DA la urmatoarele 3 intrebari:

Am cu adevarat nevoie de acest inel pentru a-mi rezolva problemele grave ce imi intuneca viata (bani, dragoste, vitalitate)

Nu am avut niciodata noroc si nu am castigat niciodata un premiu mare la Loto sau orice alt joc de bani (nu am castigat niciodata o suma mare de bani)

Va voi trimite marturia mea chiar si sub forma anonima (prin e-mail sau posta) pentru a va spune ce mari bucurii mi s-au intamplat de cand port inelul Luxor

           


Pot opta pentru versiunea Inelului Luxor din argint masiv, platind o diferenta pentru argint.

 

Alegeti varianta de Inel Luxor dorita:

 


Nu ati ales modalitatea de plata
ultima-sansa

Platesc la primirea coletului 

Doresc sa-mi fie tratata cu prioritate comanda, platesc in plus 5.90 lei ultima-sansa

Voi plati 5.90 lei, reprezentand valoarea taxei pentru livrare prioritara.

 
 
Pentru a primi Inelul dumneavoastra Luxor, va rugam sa completati informatiile urmatoare:
 
Nume *
 
Prenume *
 
Data nasterii *
 
Sex *
 
Judet *
 
Localitate *
 
Localitate *
 
Strada *
 
Numar
 
Bloc
 
Scara
 
Ap
 
Etaj
 
Cod Poştal
 
Telefon de contact *
 
E-mail *
 
Sursa
 
 
 
 
 
 
Completati formularul de mai jos cu datele adresei la care doriti livrarea.
 
Judet livrare *
 
Localitate livrare *
 
Localitate livrare
 
Strada livrare *
 
Numar livrare
 
Bloc livrare
 
Scara livrare
 
Ap livrare
 
Etaj livrare
 
Cod Postal livrare
 
Telefon livrare *
 
Va rugam sa completati corect, astfel incat sa puteti fi localizat de catre curier. In conditiile in care nu sunteti gasit la adresa de livrare indicata, coletul dvs. va fi redirectionat catre cel mai apropiat centru al curierului.
 

Prin completarea acestui formular, îmi dau acordul expres şi neechivoc ca datele mele personale, completate de mine pe cupon, să fie prelucrate de S.C. Expres Birou S.R.L. (înregistrat ANSPDCP cu nr. Notificare 395) în scopul transmiterii ocazionale de oferte, mesaje publicitare şi de marketing, informaţii despre promoţii prin poştă, telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele sale sau ale altor societăţi comerciale. Am luat la cunoştinţă de drepturile pe care le am cf. Legii 677/2001: dreptul de intervenţie asupra datelor (art. 14), dreptul de informare (art. 12), de acces la date (art. 13), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), de opoziţie (art. 15), de a mă adresa justiţiei (art. 18). Am fost informat că pot exercita aceste drepturi, în mod gratuit, printr-o simplă cerere semnată, datată şi expediată operatorului la CP 11, OP 83 Bucureşti. Sunt de acord să primesc ocazional mesaje publicitare şi de marketing prin poştă, telefon şi/sau e-mail din partea S.C. Expres Birou S.R.L. şi a partenerilor săi. Nebifarea niciuneia dintre opţiunile de mai jos reprezintă acordul implicit.

ultima-sansaInelul dumneavoastra Luxor este fabricat cu tehnologiile bijutierilor moderni (Modelare 3D) si cu arta bijutierilor traditionali, pentru a oferi fiecarui inel cea mai buna pastrare a proportiilor si dimensiunilor. Inelul dumneavoastra va fi o reproducere identica a celui care a permis deja la mii de persoane, dupa faraoni si regi, sa aiba in sfarsit protectie si noroc. Acest inel este complet fidel Undelor de Forme Protectoare regasite pe Inelul Luxor original. Aliajul sau si posibilitatea de a fi ajustat fiecarui deget ii confera un maxim de influenta, asa cum au dovedit-o studiile stiintifice (influenta Klizan).

Chiar daca taxa de participarea de 39,90 lei la cheltuielile de traducere, tiparire si expediere a brosurii pentru fiecare inel+brosura este foarte modesta, vrem sa nu riscati niciun leu.
 In cazul exceptional in care, dupa ce ati purtat inelul 3 luni de zile, nu se produce niciun eveniment benefic, de o valoare ce reprezinta cel putin de 1000 de ori suma participarii, va fi de ajuns sa ne returnati inelul fara nicio explicatie si participarea dvs. va va fi rambursata integral, fara discutie.
Acesta este un angajament ferm.


Nimic de plata inainte, nimic de plata dupa.
Da, oferta noastra este clara!
Veti primi inelul dumneavoastra GRATUIT!
Va este ceruta doar o taxa de participare la cheltuielile de traducere, tiparire si expediere a brosurii pentru fiecare inel+brosura.
Nu veti plati nimic altceva si nimic nu vi se va cere dupa aceea.

 

Avram Cornelia, Lupeni

 De cand port inelul Luxor, toate problemele mele au fost rezolvate cu usurinta si am avut multe realizari.

 

Morosanu Elena, Falticeni

Inelul mi-a luminat drumul. Din momentul in care am inceput sa-l port, banii veneau mai usor, am reusit  sa-mi gasesc un nou serviciu. Inelul vegheaza asupra mea.

 

Trusca Maria, Pesceana

Am inceput sa construiesc casa visurilor mele. Am incredere in viitor. Fiul meu a plecat in strainatate, sanatatea mea s-a imbunatatit mult. Va multumesc!

 

Antoniu Ana, Resita

Va multumesc din suflet. Inelul Luxor il am la mine permanent, am noroc, reusesc.

 

Badila Dumitra, Valu lui Traian

Am primit 10 000 lei a doua zi dupa ce am primit inelul Luxor.


                   Va stam la dispozitie la numarul de telefon: 021.203.98.90

Luni - Vineri 08:00 - 18:00
Sambata 08:00 - 14:00

  Puteti sa ne contactati si la serviciul clienti: secretariat@ezoterism.ro

 

POZOVITE ODMAH 011 6 558 696 I ČEKA VAS IZNENAĐENJE 

Ili nastavite sa svojom porudžbinom.