ultima-sansaTraditia ne spune ca: inelul Luxor procura o imunitate impotriva tuturor agresiunilor invizibile. El protejeaza impotriva influentelor si pericolelor de orice natura. El formeaza un perete de vibratii, ce neutralizeaza toate vibratiile malefice, deochiul si chiar farmecele.
Amelioreaza vitalitatea si favorizeaza contactele metafizice.
Este o unealta personala, fiindca se armonizeaza cu magnetismul persoanei care il poarta. Bazat pe principiul Yi-king, functioneaza prin microvibratii imperceptibile (unde de forma).

 Purtat la mana stanga, el constituie o masura de protectie impotriva perturbatiilor de origine telurica si impotriva influentelor oculte. In timpul somnului sau meditatiei, el favorizeaza contactul psihic.

Purtat la mana dreapta, el filtreaza si concentreaza propriile noastre vibratii : pentru a convinge pe cineva, in scopul de a rezolva pozitiv o negociere, pe parcursul tuturor demersurilor ce au ca scop sa convinga sau sa faca inteleasa o idee.
Dar, poate fi folosit si pentru a ameliora starea de vitalitate, in probleme mai specifice.

El va avea o influenta predominanta asupra unei parti a corpului sau a alteia, in functie de degetul pe care va fi purtat (Principiul Meridianelor):


  • Degetul mare: oase si cap;
  • Aratatorul: sistem respirator, sistem nervos, vitalitate;
  • Degetul mijlociu: influenta asupra functiilor corpului, sistemul digestiv;
  • Inelarul: sistem uro-genital, actiune asupra sistemului simpatic si parasimpatic;
  • Degetul mic: circulatie-inima;

ultima-sansa


                   Va stam la dispozitie la numarul de telefon: 021.203.98.90

Luni - Vineri 08:00 - 18:00
Sambata 08:00 - 14:00

Puteti sa ne contactati si la serviciul clienti: secretariat@ezoterism.ro