Descoperiti de ce acest inel are puteri miraculoase si aduce fericire, iubire, succes, vitalitate si bani

ultima-sansa

Secretul acestui inel sta in formele sale particulare, care atrag norocul ca un magnet

Putina istorie

Protejeaza de blestemul lui Tutankamon

Originea inelului este putin confuza, el ar fi fost conceput de catre atlanti, acel faimos popor disparut intr-un oras acoperit de ape. Atlantii ar fi transmis acest pretios inel unui faraon egiptean. Puterile sale erau atat de mari, incat el nu era purtat decat de catre regi si regine, care stiau sa extraga din el cele mai mari beneficii. Apoi, i s-a pierdut urma pana in 1860, cand marchizul de Aigrain l-a gasit langa Assuan.

El a fost lasat mostenire celui mai mare egiptolog, Howard Carter, cel care a descoperit faimosul mormant al lui Tutankamon. Dupa cum se stie, toti cei care au participat la descoperirea acelui mormant impreuna cu H. Carter au murit, loviti de blestemul lui Tutankamon, cu exceptia lui. Cand a fost intrebat de ce el a fost singurul supravietuitor, a povestit ca datorita inelului sau era protejat si simtea unde pozitive circuland in jurul sau.
Dar a trebuit mai mult de atat pentru ai convinge pe toti scepticii si pentru a face din inelul Luxor cel mai puternic dintre toate talismanele care au fost purtate pana acum. Numerosi oameni de stiinta au incercat sa inteleaga cum un simplu inel ar putea sa aiba atata putere.

Forme geometrice foarte precise

Putem astazi sa gasim raspunsurile in numeroase lucrari de referinta din lumea stiintifica. Dar, dupa parerea noastra, 2 lucrari rezuma cel mai bine motivul pentru care acest inel poseda asemenea puteri.

In „Medicina habitatului” a lui Jacques de la Maya si in „Radiestezie pentaculara” a lui  A. Mellin intelegem mai bine de ce acest inel si formele sale geometrice particulare va protejeaza de rau, datorita undelor benefice numite „unde de forma”.

Motivele sale, lasate mostenire de catre atlanti nu sunt rodul intamplarii.

2 triunghiuri, 6 dreptunghiuri mici si 3 lungi, aceste dreptunghiuri avand o forma semi-cilindrica. La extremitatile varfurilor celor 2 triunghiuri inelul este perforat.
O serie de mici detalii il caracterizeaza: dreptunghiul semi-cilindric din centru este lejer mai ridicat decat celelalte, linia formata din latura dreapta a fiecarui triunghi continuand dincolo de varf si, in centrul triunghiului, un punct abia perceptibil.

Aceasta dispunere, veche de mai bine de 5000 de ani, permite sa va protejati impotriva tuturor undelor negative din lumea exterioara. 
Dar puterea acestui inel si a acestor forme, venite din lumea antica, nu se opreste aici.

Un veritabil magnet pentru fericire si bogatie

Protejeaza impotriva agresiunilor lumii exterioare. Cel sau cea care poarta inelul vede cum capacitatile si norocul sau se multiplica de 1000 de ori. Purtat pe degetul de la mana stanga sau de la mana dreapta (sau chiar la gat), incredibila sa putere actioneaza asupra vitalitatii, bogatiei, dar va ajuta si sa raspanditi un magnetism incredibil asupra celor din jurul dumneavoastra. Anumiti cercetatori vorbesc despre acest inel ca despre un veritabil magnet de bogatie si fericire (veti primi inelul dumneavoastra impreuna cu un mic ghid de utilizare, care va permite sa obtineti cele mai bune rezultate purtand inelul pe un deget sau pe altul, de aceea acest inel, desi robust, este ajustabil. Din acea brosura veti intelege, de asemenea, de ce aliajul nostru particular permite o eficienta maxima).

Nu vi se va cere nimic nici inainte nici dupa ce veti primi inelul dumneavoastra Luxor

Doar pentru a elimina curiosii, va vom cere sa achitati 39.90 lei la primirea inelului, ca o modesta participare la cheltuielile de traducere, tiparire si expediere a brosurii pentru fiecare inel+brosura.
Coletul va fi epediat discret, fara marci exterioare.
Bineinteles, chiar daca inelul va este oferit gratuit, in cazul exceptional in care rezultatele obtinute datorita lui nu va vor multumi pe deplin, (un eveniment pozitiv, reprezentand cel putin de 1000 de ori valoarea acestei modeste contributii, ar trebui sa se prezinte in urmatoarele 3 luni), returnati inelul dvs si aceasta modesta contributie de 39.90 lei va va fi rambursata integral, fara discutie. Astfel aceasta experienta nu va va fi costat nimic.

Tinand cont de faptul ca doar 1000 de persoane pot beneficia de aceasta oferta, ea este limitata la 2 inele pe familie.


ultima-sansa


 

 Primii 1000 de inscrisi vor primi GRATUIT Inelul Luxor.
Nu ratati incredibila sansa de a intra in posesia celebrului Inel Luxor, care va poate aduce bani, succes, prosperitate, fericire si o viata plina de bunastare.


Numarati-va printre cei 1000 de privilegiati care pot primi gratuit celebrul Inel din Luxor!


Dar, pentru a elimina curiosii si pentru a le trimite gratuit acest inel numai celor care au cea mai multa nevoie de el, trebuie doar sa raspundeti cu DA la urmatoarele 3 intrebari:

Acest inel va este intr-adevar necesar pentru a elimina o problema care va intuneca viata (bani, dragoste, vitalitate)?

Nu ati avut niciodata noroc si nu ati castigat niciodata un premiu mare la Loto sau orice alt joc de bani (nu ati castigat niciodata o suma mare de bani)?

Ne veti trimite marturia dumneavoastra chiar si sub forma anonima (prin e-mail sau posta) pentru a ne spune ce mari bucurii vi s-au intamplat de cand purtati inelul Luxor?

 

Dupa ce ati raspuns afirmativ, va rugam sa confirmati dorinta de a deveni unul dintre cei 1000 de privilegiati.

Avram Cornelia, Lupeni
De cand port inelul Luxor, toate problemele mele au fost rezolvate cu usurinta si am avut multe realizari.

 

Morosanu Elena, Falticeni
Inelul mi-a luminat drumul. Din momentul in care am inceput sa-l port, banii veneau mai usor, am reusit  sa-mi gasesc un nou serviciu. Inelul vegheaza asupra mea.

 

Trusca Maria, Pesceana
Am inceput sa construiesc casa visurilor mele. Am incredere in viitor. Fiul meu a plecat in strainatate, sanatatea mea s-a imbunatatit mult. Va multumesc!

 

Antoniu Ana, Resita
Va multumesc din suflet. Inelul Luxor il am la mine permanent, am noroc, reusesc.


Badila Dumitra, Valu lui Traian
Am primit 10 000 lei a doua zi dupa ce am primit inelul Luxor.

 

Cristea Doinita, Alexandria
Am invins boala, dorintele mele se implinesc. Sunt multumita de inel.

       Va stam la dispozitie la numarul de telefon: 021.203.98.90

Luni - Vineri 08:00 - 18:00
Sambata 08:00 - 14:00

Puteti sa ne contactati si la serviciul clienti: secretariat@ezoterism.ro